Ervaringen

Eduard
“Reden om dit traject in te zetten was om voor mezelf een beter beeld te vormen van mijn werkzame toekomst. Lees verder

Bob heeft me begeleid in een aantal coachingssessies. Reden om dit traject in te zetten was om voor mezelf een beter beeld te vormen van mijn werkzame toekomst. Met name de adviezen om meer vanuit gevoel en intuïtie te handelen hebben bij mij een grote impact gehad. Concreet heeft het er voor mij toe geleid dat ik nieuwe activiteiten ga ontplooien naast mijn huidige werk. De nieuwe inzichten die ik heb opgedaan zorgen ervoor dat mijn huidige werk versterkend werkt in de realisatie van mijn nieuwe activiteiten. Bob, bedankt voor het waardevolle traject.”

Annuska
“2 jaar geleden ben ik mijn reis begonnen bij Bob. Lees verder

Zijn rust, zijn overtuigingskracht en oprechtheid maakte dat ik bij hem mezelf kon zijn.  Het was een pittige reis waarin ik stap voor stap meer zelfvertrouwen kreeg, meer oog kreeg voor de wereld om me heen, meer van mezelf ging laten zien en horen. Ik ben regelmatig gevallen, maar werd overeind getrokken door Bob, die door vragen te stellen me inzichten gaf, me confronteerde, me liet voelen en liet zien dat ik de regisseur ben van mijn leven in het hier en nu. Ik bepaal mijn pad, de weg die ik bewandel heb ik zelf voor het kiezen. Dank zij hem voel ik me krachtig genoeg om verder te wandelen. Bob, nogmaals heel erg bedankt, voor je geduld, je warmte en je confrontaties. Je bent een mooi mens!.”

Els
“Bij het eerste introductiegesprek werd mij al meteen de spiegel voorgehouden. Dat was confronterend. Er moest wat gaan gebeuren! Lees verder

Een ruime tijd geleden ben ik bij BOB uitgekomen.

Bij het eerste introductiegesprek werd mij al meteen de spiegel voorgehouden. Dat was confronterend. Er moest wat gaan gebeuren!

Els je gevoel en verstand gaan niet samen, er zit een blokkade tussen. Zodra mijn gevoel omhoog kwam, begon mijn verstand het over te nemen….
Al snel kwam de vraag; WAT ZEGT JE GEVOEL??? Tja dat was een goede vraag, want wat mijn gevoel ook zei, bij mijn verstand moest het kloppen. Zo was t al jaren, en dat functioneerde toch goed?!? In de tijd dat ik bij BOB kwam hebben we gewerkt op de balans tussen verstand en gevoel. Dat ik mooi ben en mag zijn wie ik ben. Ik mocht mezelf meer gaan zien en laten zien.
Vertrouwen was er meteen bij BOB, ik had het gevoel dat hij mij doorzag. Wat erg confronteren was, maar wel goed voor mij. Ik moest MIJ namelijk gaan laten zien daardoor.

Ik heb beter leren communiceren, en dan vooral vanuit mijn eigen gevoel. Ook heeft BOB mij geholpen met hoe ik dingen overbreng naar anderen. Ik kon erg verwijtend zijn, maar zolang ik vanuit mijn gevoel praat, kun je veel zeggen.

Het meeste dat ik geleerd heb, is dat ik mijn beste raadgever ben. Momenteel ga ik mijn eigen weg weer. En nu een half jaar later, na vallen en opstaan moet ik zelf zeggen dat dat aardig goed gaat.

Met en door de inzichten ben ik zo veel rijker geworden in mijn doen en laten, en in naar mezelf te luisteren. Bedankt BOB, dat jij op mijn levenspad bent gekomen en voor wat je mij hebt gegeven.
Liefs Els”

Lotte
“Toen ik bij Bob kwam was ik mezelf ‘kwijt’, wanhopig en ten einde raad ben ik kennis gaan maken met Bob. Lees verder

Het was een moeilijke stap, maar ik ben nog iedere dag blij dat ik deze heb gezet. Alles wat Bob me heeft geleerd, gebruik ik nog iedere dag. Door zijn luisterend oor, vertrouwen, goede vragen en deskundige adviezen heb ik mezelf weer terug gevonden. Het was niet altijd even makkelijk, maar ik heb continue het vertrouwen gehouden dat het met Bob als coach goed met mij zou komen. Ik heb veel over mezelf en andere mensen om me heen geleerd en had twee jaar geleden nooit gedacht dat ik zo ver zou komen. Ik kan nu zeggen dat ik oprecht mezelf een stuk beter ken en daarmee gelukkig ben.”

Falco Mater Otromodo (Vitaliteit in goede banen)
“Voor onze coachtrajecten bij Rabobank zetten wij Bob graag in als coach. Lees verder

Bob bezit de vaardigheden om écht contact te maken met de mens achter de medewerker, waardoor deze vaak al vanaf het eerste gesprek in beweging komt. Dit zorgt ervoor dat zelfs hele korte trajecten bijzonder effectief zijn voor de medewerker en de organisatie.”

Marleen
“Een aantal intense levenservaringen kon ik niet afsluiten. Lees verder

Bob heeft mij in de gesprekken die ik met hem heb gehad laten ervaren dat ik vanuit verschillende perspectieven naar gebeurtenissen kan kijken. Daarmee is het mij gelukt om negatieve gevoelens om te buigen naar positieve gevoelens en bepaalde aspecten los te laten. Bob heb ik ervaren als een warm en betrouwbaar persoon.”

Monic
“Een aantal lichamelijke klachten waren aanleiding Bob op te zoeken. Lees verder

De gesprekken met hem hebben mij geleerd om gebeurtenissen in mijn leven een plek te geven en er mee om te leren gaan. Het maakt dat ik ondanks alles wat er gebeurt, “recht op” in het leven sta en ‘s avonds goed in slaap kan komen. Juist de combinatie van het onderhouden van je fysieke en mentale gezondheid is voor mij een absolute aanwinst in mijn leven. Aangezien Bob een aantal ontwikkelingen blijft volgen, weet hij mij met reflecterende vragen in balans te houden.”

Deirdre
“Bob, Bewust Open Betrokken, geldt absoluut voor mij. Lees verder

Bewust betekent voor mij dat ik door Bob bewust ben geworden van wie ik ben en dat ik zelf kan zorgen voor verandering. Open zijn de gesprekken die we hebben gehad. Bob laat geen oordeel blijken over datgene wat ik zeg of denk. Hij heeft een ’open mind’ voor wat voor mij belangrijk is. Betrokken in alle facetten die ik heb willen bespreken, van werk tot privé.
De gesprekken met Bob heb ik als zeer warm en waardevol ervaren, deze hebben me veel gebracht. Er is meer rust en balans in mijn leven.”

Monique
“Stemmingswisselingen waren de aanleiding om naar Bob te gaan. Lees verder

Hij heeft me geholpen om weer tot mezelf te komen. Na een bezoek voel ik me altijd weer veel beter, kan ik zaken weer overzien. Hij doet dat enerzijds door goed te luisteren en direct in te spelen op de zaken die op dat moment belangrijk zijn. En aanvullend door middel van voetreflexology. De mate waarin stemmingswisselingen voorkomen is veel minder. En als ze nog voorkomen, kan ik er ook veel beter mee omgaan.”

Karien
“Na jaren voor het gezin te hebben gezorgd en de kinderen het huis uit waren, was ik op zoek om mijn eigen IK te vinden. Lees verder

Tijd voor mij zelf in te vullen en weer in mijn eigen kracht te komen. De passie die diep verborgen zat naar boven te halen. Trots te zijn om wie ik ben en hierin te blijven staan. Hierin heeft Bob mij gesteund, handvatten en inzichten gegeven om dit te bereiken.”

Daniëlle
“Toen ik bij Bob kwam wist ik niet meer wat ik moest doen. Lees verder

Ik had gehoord dat ik een burn-out had maar wilde dit niet zien. Ik was op, verschrikkelijk moe, emotioneel, had lichamelijke klachten en wist me er geen raad mee. Altijd bleef ik maar doorgaan, had geen rem zowel privé niet als op het werk niet. Een echte perfectionist, een “pleaser”.Maar al na ons 1e gesprek kwam daar verandering in.
Door middel van voetreflex en intensieve massages kreeg ik mijn rust terug en door de goede gesprekken kwam het diepste in mij boven. Op het moment zelf voelde ik me ellendig maar wat het mij erna bracht heeft mij veranderd. Ik ben van mijn “veilige pad” afgegaan. Door de gesprekken met Bob heb ik andere inzichten gekregen. Het is fijn om iemand te ontmoeten die goed luistert, open is en je ook vertelt als iets niet zo is zoals jij het ziet. Hij weet feilloos de goede therapie te geven wat op dat moment voor je nodig is. Ook de wandelcoachings lieten mij dingen zien en voelen die ik niet eerder gevoeld had.
De sessies bij Bob hebben van mij een nieuw persoon gemaakt door anders te denken, zien en vooral te voelen. Ik ben veel bewuster gaan leven hierdoor. Ik kan een afspraak bij Bob iedereen aanbevelen die een goed en open gesprek nodig heeft om tot nieuwe inzichten te komen of om een nieuwe stap in zijn/haar leven wil gaan zetten.

Inge
“Bob kijkt, luistert en vooral voelt met 100% aandacht en vult dan jouw tijd in met juist dát te doen wat op dát moment voor jou het beste is. Lees verder

Door de verschillende behandelvormen is niet één sessie gelijk aan de ander, coaching bij Bob is vooral fijn. Leren om 100% jezelf te zijn en jezelf daarvan bewust zijn Bob leert je naar jezelf te kijken en jezelf vragen te stellen, de wijsheid en de oplossing zit in jou. Hij heeft met mij mijn muur af laten brokkelen die ik jarenlang stevig om me heen had gemetseld. Hij heeft mij laten beseffen, dat die muur om je heen best veilig is en geen kwaad toelaat, maar al het moois wat je aangereikt krijgt, komt er ook niet meer doorheen. Ik voel me weer mens en bevrijd. Enjoy life!”

Anita
“Ik had totaal geen idee wat het effect van voetrefreflexologie zou zijn. Lees verder

Ik kwam geheel tot rust en de weken na de behandeling voelde ik me veel beter. Mijn lichamelijke klachten werden minderen en ik zit veel beter in mijn vel. Ik heb geleerd om naar mijn lichaam te luisteren en mijn gevoel te volgen, ben hierdoor beter in balans en voel me een ander mens. Ik ben blij dat Bob op mijn pad is gekomen.”