Coach Hilvarenbeek

Als coach Hilvarenbeek wordt ik steeds vaker ingezet bij stress klachten. Dit zijn klachten op het werk, maar ook privé. Stress kan een enorme invloed hebben op ons leven. Het kan onze werk prestaties beïnvloeden en zelfs onze relaties kapot maken. Uiteindelijk merk je gewoon dat alles je teveel wordt en je het gevoel krijgt dat je geen grip meer op het leven hebt. Door de spanningen heb je regelmatig last van hoofdpijn of andere vage fysieke klachten. Op een gegeven moment ben je volledig uitgeput en al je energie kwijt. Dit is het moment om te bellen met Bob. Als coach in Hilvarenbeek kan ik iets voor je betekenen. Ik kan je helpen om weer grip te krijgen op het leven. Ik ga je leren om stressvolle situaties beter te beheersen en niet meer in dezelfde valkuilen te stappen. Kortom bel bij structurele stress momenten direct met Bob voor een intakegesprek.

Coach Hilvarenbeek bij burn-out klachten

Een burn-out is een diagnose die elke dag tientallen Nederlanders van hun huisarts ontvangen. Vaak is er een slopend proces aan vooraf gegaan waarbij meerdere problemen zich opstapelen. Elke werkdag kwam je futloos thuis en had je het gevoel geen energie meer te hebben. Dit soort typische burn-out klachten worden vaak genegeerd tot je volledig instort. Als mental coach kan ik zeker weten iets voor je betekenen bij burn-out klachten. Ik ga je helpen om bewust te worden van de oorzaak van de klachten. Samen gaan we aan de slag om weer uit het dal te klimmen. We gaan er samen voor zorgen dat je jouw energie en drijfveren in het leven weer weet terug te vinden.

Betrokken coach Hilvarenbeek

Als coach ben ik 100% betrokken bij je problemen en de punten waar je tegenaan loopt. Ik help je om bewust te worden van je problemen en met een open blik ernaar te kijken. Zonder te oordelen over je situatie probeer ik echt te luisteren naar de punten waar je tegenaan loopt. Samen gaan we op zoek naar balans in het leven zonder jezelf erin te verliezen. Kan jij wel wat hulp gebruiken om je balans weer terug te vinden? Maak dan vrijblijvend een afspraak met Bob. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek gaan we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Zo gaan we echt samen aan de slag om je problemen zowel privé als zakelijk aan te pakken.